Νέα Πολιτική Ακυρώσεων στις εκδρομές της Agkistro Action

Συμπληρώνοντας σχεδόν ένα χρόνο λειτουργίας της Agkistro Action, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Όπως έχετε καταλάβει, στόχος μας είναι -μέσα από τις εκδρομές και τις εξορμήσεις μας- ν’ ανακαλύψουμε όλοι μαζί τα καλά κρυμμένα «μυστικά» της «άλλης» Ελλάδας, στην άκρη της Ελλάδας, σαν μια μεγάλη καλή παρέα. Για αυτό εργαζόμαστε με πολύ αγάπη και μεράκι, ώστε να σας προσφέρουμε μοναδικές διαδρομές στη φύση και στην ιστορία, συνδυάζοντας την πεζοπορία, με τη γνώση, την αναψυχή, αλλά και τη χαλάρωση.
Όμως θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε κάποιες σκέψεις μας, προκειμένου να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις και ενίοτε παρανοήσεις, που έτσι και αλλιώς δεν θέλουμε.
Η οργάνωση κάθε νέας εκδρομής – εξόρμησης δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Απαιτεί κατάλληλη προετοιμασία, προκειμένου να έχουμε το καλύτερο για όλους αποτέλεσμα,
Ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλα τα Τουριστικά Γραφεία, όπως και της Agkistro Action, είναι το γεγονός πως έως την τελευταία στιγμή δεν υπάρχει πλήρη εικόνα του αριθμού των συμμετεχόντων. Έτσι μπορεί αρχικά να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, και να συμπληρώνονται ηλεκτρονικά πολλές Αιτήσεις Συμμετοχής, αλλά στη συνέχεια -και φτάνοντας προς την ημερομηνία πραγματοποίησης της εκδρομής – να έχουμε πολλές ακυρώσεις που ανατρέπουν άρδην τον αρχικό σχεδιασμό που έγινε βάση του συγκεκριμένου αριθμού συμμετεχόντων.
Η εξέλιξη αυτή έχει ως αποτέλεσμα να μη λαμβάνουν μέρος στις εκδρομές άτομα που εκδήλωσαν σχετική επιθυμία, αλλά δεν μπόρεσαν (αφού θεωρητικά ο αριθμός συμμετεχόντων είχε συμπληρωθεί) την οικονομική ζημιά της Agkistro Action, καθώς και το μεγάλο άγχος για τους οργανωτές.
Συγκρατείστε πως η Agkistro Action δεν διαθέτει δικά της λεωφορεία και συνεργάζεται με ιδιωτική εταιρεία, στην οποία προκαταβάλλει το σχετικό αντίτιμο πριν την πραγματοποίηση της κάθε εκδρομής – εξόρμησης, με βάση την εικόνα που διαμορφώνει από τις αρχικές Αιτήσεις Συμμετοχής. Αν όμως πχ, αρχικά δήλωσαν 55 άτομα για μία δράση και τελικά λάβουν μέρος 40 η Αgkistro Action καταβάλλει ολόκληρη τη διαφορά αν και θα μπορούσε να κλείσει» λεωφορείο 40 θέσεων και να μην υπάρχει πρόβλημα.
Για το λόγο αυτό, από τις επόμενες εκδρομές – εξορμήσεις μας, μαζί με την Ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής, θα πρέπει να γίνεται προκαταβολή μέρους του συνολικού αντίτιμου, ώστε να είναι έγκυρη οποιαδήποτε κράτηση συμμετοχής του καθένα και της καθεμίας. Αυτό, προκειμένου να μην αποκλείονται όσοι και όσες όσους θέλουν πραγματικά να λάβουν μέρος στις εξορμήσεις μας, αλλά και για να μη δημιουργείται οικονομικό πρόβλημα στην Agkistro Action, που ουσιαστικά λειτουργεί στο πλαίσιο δράσεων μιας μικρής Κοιν.Σ.Επ. στις Σέρρες.

Συγκεκριμένα σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν πλέον τα παρακάτω :

• Ακύρωση επτά ημέρες πριν από την εκδρομή, καμία επιβάρυνση με επιστροφή του ποσού της προκαταβολής.
• Ακύρωση τέσσερις ημέρες πριν από την εκδρομή, παρακράτηση του ποσού της προκαταβολής.
• Μη εμφάνιση στην εκδρομή παρακράτηση του ποσού της προκαταβολής

Θεωρώντας σας φίλους και μέλη της μεγάλης οικογένειας της Agkistro Action, σας ευχαριστούμε για την κατανόησή, την αγάπη και την υποστήριξη.

#

About Author

client-photo-1
admin

Comments

Αφήστε μια απάντηση