29/12/2019 : Στον Μύλο των Ξωτικών για τον Καρυοθραύστη (Τρίκαλα)

Κυριακή 29/12/2019. Αποχαιρετούμε το 2019 χαλαρά, παρεϊστικα και εορταστικά, στο μεγαλύτερο θεματικό χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας. Ημερήσια εκδρομή στα όμορφα Τρίκαλα και στον παραμυθένιο … Μύλο των Ξωτικών, για να γνωρίσουμε τον Καρυοθραύστη των παιδικών μας χρόνων.


Αναχωρούμε στις 07:00 από Θεσσαλονίκη και μέσω Λάρισας, με 20λεπτη στάση στο Olympus Plaza του Κορινού, θα φτάσουμε στις 09:30 περίπου στα Τρίκαλα.

Θα ξεκινήσουμε τη γνωριμία μας με την γραφική πόλη, περπατώντας στα σοκάκια του κάστρου και στις διατηρητέες συνοικίες Βαρούσι και Μανάβικα, όπου θα έχουμε χρόνο και για ένα σύντομο καφέ, πριν κατηφορίσουμε προς τον παλαιό Μύλο Ματσόπουλου. Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά νεότερα πολιτιστικά μνημεία της πόλης, το οποίο στεγάζει το μεγαλύτερο χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Ελλάδα. Για την ιστορία το συγκρότημα, που έχει χαρακτηριστεί διατηρητέο, χρονολογείται από το 1884 και για δεκαετίας αποτέλεσε πόλο ανάπτυξης των Τρικάλων, έως το 1980 που διέκοψε οριστικά τη λειτουργία του.

:::… O KAΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

Κάθε χρόνο, τις μέρες των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Μύλος Ματσόπουλου μεταμορφώνεται σε … παραμυθένιο «Μύλο των ξωτικών». Φέτος το εμβληματικό χριστουγεννιάτικο παραμύθι του Έρνστ Χόφμαν, που ενέπνευσε τον Τσαϊκόφσκι με τη θρυλική του μουσική – αποτελώντας σταθμό στην ιστορία του κλασσικού χορού- και που συνεχίζει να εμπνέει ακόμα και σήμερα, ζωντανεύει στο εντυπωσιακότερο χριστουγεννιάτικο πάρκο της Ελλάδας,

Ο Μύλος των Ξωτικών μας καλεί να ζήσουμε τη διασημότερη Χριστουγεννιάτικη ιστορία. Τον Καρυοθραύστη και της μικρής Κλάρας χαρίζοντάς μας μοναδικές και παραμυθένιες εμπειρίες, στα τέσσερα παραμυθένια Βασίλεια, που θα συναντήσουμε τη Νεραΐδα των Ζαχαρωτών, τη Βασίλισσα των Λουλουδιών, την Μπαλαρίνα των παιχνιδιών και τον ‘Αη Βασίλη, στο βασίλειο του πάγου.

Η είσοδος στον Μύλο των Ξωτικών, είναι ελεύθερη (μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τις καθημερινές δράσεις στο http://www.milosxotikon.gr.

Αφού απολαύσουμε τον παραμυθένιο κόσμο του Μύλου των Ξωτικών, ακολουθεί ελεύθερο πρόγραμμα (για καφέ, φαγητό βόλτα στην πόλη). Μη ξεχνάτε πως τα Τρίκαλα είναι επίπεδη, εύκολη για περπάτημα και ενδείκνυται για βόλτα, επισκέψεις, αλλά και ενδιαφέρουσες αναζητήσεις. Ενδιαφέροντα αξιοθέατα : http://bit.do/fj4iK

Αναχώρηση για Θεσσαλονικη στις 17:00.

 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
= Αναχώρηση στις 07.00 π.μ από τον Πολυχώρο WE (3ης Σεπτεμβρίου στο ύψος του Παλέ Ντε Σπορ).
= Τέλος εκδρομής 17:00  και επιστροφή στον Πολυχώρο WE  έως τις 21:00 μ.μ.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
= 19€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%
= Για τη συμμετοχή σας στην εκδρομή θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρακάτω ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ με όλα τα αιτούμενα στοιχεία και να ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (19€)  στον τραπεζικό λογαριασμό του Γραφείου Εναλλακτικού Τουρισμού Agkistro Action, ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ από τη στιγμή συμπλήρωσης της Φόρμας. Σε διαφορετική περίπτωση η κράτηση σας ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ. Προσοχή σε περίπτωση μη συμμετοχής στην εκδρομή με δική σας ευθύνη, το ποσό δεν επιστρέφεται. Διαβάστε γιατί (Όρους & Προϋποθέσεις)
= Δηλώσεις Συμμετοχής μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
= ΦΠΑ 24%
= Μετακινήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν από και προς Θεσσαλονίκη
= Συνοδοί (4) του Γραφείου Εναλλακτικού Τουρισμού Agkistro Action
= Επαγγελματική φωτογραφική κάλυψη
= Ατομική Ταξιδιωτική Ασφάλεια (Interamerican).

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
= Είσοδος στο Fun Park που λειτουργεί έξω από τον Μύλο των Ξωτικών
= Καφέδες, γεύματα κ.α.
= Είσοδοι σε μουσεία

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
Προσοχή : Κατά την τραπεζική κατάθεση, σημειώστε τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο) καθώς και την εκδρομή για την οποία έχετε κλείσει θέση συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την ηλεκτρονική Φόρμα Εγγραφής.

= ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN: GR36 0171 2080 0062 0814 4591 676
Δικαιούχος : Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση (Κοιν.Σ.Επ.) Άγκιστρο Δράση.

Καταθέστε ονομαστικά το χρηματικό ποσό στον Τραπεζικό Λογαριασμό ή εναλλακτικά ολοκληρώστε με ασφάλεια τη συναλλαγή μέσω PayPal (agkistroaction@gmail.com)

ΠΡΟΣΟΧΗ : Κάθε συμμετέχοντας στην εκδρομή μας ΔΗΛΩΝΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ με τη συμπλήρωση της παρακάτω Φόρμας Εγγραφής, πως φέρει την αποκλειστική ατομική του ευθύνη.

>> Δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας την ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ. Παρακαλούμε διαβάστε προηγουμένως τους ΟΡΟΥΣ & ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ( https://goo.gl/wLz4hZ ) της εκδρομής.

Για κάθε πληροφορία και διευκρίνηση επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6980138846 ή στο agkistroaction@gmail.comΠροσφορά της ασφαλιστικής μας συμβούλου Τσέτσκα Βασίλεβα


AGKISTRO ACTION – Γραφείο Εναλλακτικού Τουρισμού & Δραστηριοτήτων στη φύση
Άγκιστρο Σερρών, 62 300 Σιδηρόκαστρο
T. 2323043033
M. 6980138846
E. info@agkistroaction.gr & agkistroaction@gmail.com
W. www.agkistroaction.gr
F. www.facebook.com/agkistroaction
I. www.instagram.com/agkistroaction
Ε.Ο.Τ – MH.T.E. 0937Ε60000143301

 

 

 

#

About Author

client-photo-1
admin

Comments

Αφήστε μια απάντηση